Cjenik za poduzetništvo- RWE Energija

Updated on
min reading

Slično kao i ostali alternativni opskrbljivači, RWE nudi niže cijene električne energije od tržišnog lidera HEP-a.

Baš kao i za kategoriju kućanstvo, RWE nudi ponude za opskrbu energijom i malim poduzetnicima. Ponude su namijenjene poduzetnicima čija godišnja potrošnja ne prelazi 200 000 kWh. Svi poduzetnici koji spadaju u tu kategoriju, imaju pravo promjene opskrbljivača i odabira RWE Energije za vlastitog opskrbljivača energijom.

Ponude

Ugovori o opskrbi električnom energijom mali poduzetnici sklapaju na vrijeme od 12 mjeseci počevši od dana početka opskrbe. RWE ponude su dostupne svim malim poduzetnicima koji se svrstavaju u tu kategoriju, a ponude su dostupne za tarifne modele bijeli i plavi.

Ono u čemu se RWE-ove ponude razlikuju od ostalih opskrbljivača jest u individualnom pristupu svakom korisniku. Naime, na web stranicama RWE Energije nećete pronaći cjenike i ponude za opskrbu električnom energijom za kategoriju poduzetništva. Ukoliko ste zainteresirani za sklapanje ugovora s RWE-om, prvo biste trebali kontaktirati RWE kako bi Vam izradili izračun potencijalne uštede, te na temelju osobnog profila potrošnje sastavili individualnu ponudu.

Ipak, trošak koji nećete izbjeći jest plaćanje naknade za opskrbu (35 kn/mj), naknade za obnovljive izvore (0,035 kn/kWh), te trošarinu. No, te iste iznose plaćat ćete i kod ostalih opskrbljivača (izuzev HT-a koji ne naplaćuje opksrbnu naknadu).

Dakle, cijena i uvjeti nisu sasvim pojašnjeni. No, valja naglasiti kako je podnošenje zahtjeva i izrada potencijalne uštede besplatno, a RWE navodi kako Vam mogu ponuditi posebne uvjete, poput fiksne cijene za vrijeme trajanja ugovora.

Kontakt

Zanima li Vas ovakav tip ponuda, svakako kontaktirajte RWE na:

 Telefon: 01/6427-104 i 01/6427-105,

 e-mail: [email protected]