RWE Energija- kontakt

Updated on
min reading

 

RWE Energija je Vaš odabrani opskrbljivač? Gdje pronaći RWE i kome se obratiti za pitanja, prijedloge, primjedbe? U nastavku pronađite detaljnije kontakt podatke RWE Energije.

Adresa i telefon

RWE Energija je za potrebe korisnika otvorila pozivni centar koji možete kontaktirati na besplatni broj: 0800 87 77. Za sva pitanja,  dodatna pojašnjenja, prijedloge i slično, osoblje RWE Energije Vam stoji na raspolaganju i putem faksa, a faksom se možete javiti na: +385 1 6387 452.

RWE Energija zasada ima otvorenu samo jednu poslovnicu, koja je istovremeno i sjedište. Nedavno su promijenili adresu, a trenutno se nalaze u Capraškoj ulici 6, 10000, Zagreb.

Internet obrazac i kontakt putem e-maila

Za sve korisnike RWE Energije i ostale koji su željni informacija, RWE je kreirao internetski obrazac za postavljanje pitanja. Evo kako izgleda navedeni obrazac i koje sve informacije trebate ispuniti:

Komunikacija putem e-mail-a se vrši odvojeno po odjelima, točnije e-mail adresa se razlikuje od odjela do odjela. Ovisno o tipu Vašeg kontakta, u nastavku je lista kontakata. Lista odjela s pripadajućim e-mail adresama: